iWoodNordic design, med sjæl!

iWoodNordic er stolt Dansk design i høj kvalitet.

Udvalget af materialet foretages med nøje omtanke, og kvalitetssikring. Hvert produkt er ” håndbåret” fra råmateriale til færdigt produkt. Det sikre at produktet udnytter materialets fulde potentiale, med øje for detaljer, struktur og unika.

Målet er at lave de ting jeg har lyst til, og ikke nødvendigvis noget jeg tror andre har lyst til. Jeg er meget inspireret af det “Simple”. Man skal kunne se hvad produktet er, hvad det er lavet af og hvem det er lavet af.

Mennesket bag – Martin Lyngsø Hougaard

Håndværk har været i familien i mange generationer, min oldefar og morfar var snedker mestre. Jeg er også selv uddannet håndværker i træbranchen.

Jeg har altid interesseret mig for design og især evnen til at implementere træ i moderne bolig indretning.

Drømmen er at lave designs jeg selv kan lide, og have det sjovt imens.

Jeg håber selvfølgeligt at vores produkter inspirerer dig.

De største hilsner iWood Nordic

0

Din varekurv