iWoodNordic er stedet for skævt og anderledes gør-det-selv design af møbler og brugskunst.

Vi er to unge knægte som har en hobby = brugsting. Vi har helt almindelige jobs, men i vores fritid (Når tiden er til det) er menuen en helt anden. Tanken om at smide ting ud, eller blot købe masseproducerede brugsgenstande driller os begge jævnligt. Og så elsker vi design, kunst og arkitektur. Derfor laver vi mange ting selv og elsker at sætte et præg på det. “Jeg har brug for en lampe…” – så lavede jeg en lampe! DIY (Do-It-Yourself) er ikke en forretningsmodel, men en passion, en livsstil. Der er ingen masseproduktion, så tingene er one-of-a-kind.

 

Vi får vores inspiration overalt i verden og har nogle vildfarende, kreative hjerner der blæser ud med ideer hver dag. Vores mål er at lave de ting vi har lyst til, og ikke nødvendigvis noget vi tror andre har lyst til. Vi er meget inspireret af det “Simple” Man skal kunne se hvad produktet er, hvad det er lavet af og hvem det er lavet af. Eller ihvertfald at det er lavet at nogle, og ikke af en noget! Vi elsker at genbruge gammelt træ, metal eller bruge beton, læder mv. Ting som er mere eller mindre naturlige, men forarbejdet. Hay, Kähler og andre større “møbelgiganter” er selvfølgeligt med til at inspirere os, som så mange og meget andet. Vi går dog ikke efter at blive den næste Arne Jakobsen, eller JYSK. Vores drøm er at lave designs vi selv kan lide, og have det sjovt imens.

Vi laver ting til os selv, og ind imellem sætter vi dem også til salg. Vi har intet lager og kan ikke garantere at varerne er tilgængelige altid. Visse varer vil kun være synlige men uden pris for inspirationens skyld. I så fald har varen ingen pris. Det er vigtigt at nævne at alt er håndlavet, og man vil derfor kunne forvente, at produkterne har en naturlig difference i dimensioner, farver eller patina. Hvis du ikke kan lide, at et produkt indeholder personlighed og sjæl, samt er unikt, så er du kommet til det forkerte sted. Vi går dog meget op i at hvert produkt er af høj kvalitet, og at det ikke har fejl eller mangler. Det skal være i orden. Men vi ELSKER at tingene har en sjæl.

Hvis du ser noget på siden som giver anledning til spørgsmål så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi  giver også gerne et råd ud fra vores egne erfaringer, hvis du står med et gør-det-selv projekt som du er i tvivl om.

Vi håber selvfølgeligt at vores produkter inspirerer dig.

De største hilsner iWood Nordic

0

Din varekurv