Plankebordene kan laves i næsten alle mål, materialer mm. De kan bl.a. fås med oliering i lys eller mørk tone efter ønske, og med forskellige udvalgte bordben. Bordben kan fås i forskellige udformninger og farver. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge eller vil vide mere om mulighederne, så er du meget velkommen til at kontakte os. Husk vi laver dette i vores fritid, hovedsageligt weekender, så der kan være leveringsstid. Af samme årsag har vi nedenunder forsøgt at forklare, så godt som muligt, hvad du skal overveje inden du kontakter os.

Du kan købe dit plankebord HER.

Back to basics. Det starter med størrelsen. Hvor stort et bord er der plads til i din stue? Skal det være bredt eller smalt, langt eller kort? Dernæst skal du tage stilling til om du kan leve med en standard model fra vores shop.

Det næste er at vælge hvilken type af træ du ønsker. Vi kan tilbyde både den lidt billigere og den dyre løsning. Det afhænger af om det skal være tykke og brede egetræsplanker, eller om det skal være smalle planker evt. af gran eller lignende. Sidstnævnte er den billigste løsning. Dertil skal du vælge om du vil have plankerne olieret med en lys eller mørk olie.
Når du ved hvilken type du ønsker og hvilket prisniveau vi taler om, kan vi finde nogle ben. Ben er samme pris uanset bordets type. De kan fås både i meget stabile og robuste modeller, samt i mere farverige modeller som er af god kvalitet. Til de store egetræsplankeborde anbefales det at anvende de robuste modeller, da de som regel er meget tunge. Bordet skal stå stabilt, derfor er lette planker med lette bordben er en god kombi, og tunge planker med robuste ben en god kombi.

Nedenunder kan du se hvilke typer olieringer og bentyper der kan fås. Det er vigtigt for os, at give dig et slutprodukt du er tilfreds med, og derfor anbefaler vi at du kontakter os for rådgivning og en aftale, om hvordan dit bord skal se ud. Vi vil meget gerne hjælpe dig og vi afventer en besked fra dig.

Olietyper:

Bordben:

Special fremstilles, og pulverlakeres.

Har du en ide til en anden type bordben, kan vi også levere det.

Spørg for pris.

0

Din varekurv